Fotografije iz Barutane, sa koncerta bendova Triggerfinger i BY-PASS

79632-triggerfinger-001

http://www.urbanbug.net/foto-album/triggerfinger-barutana/

Fotografije: Dušica Stojanović za UrbanBug magazin.

Nova energija u bendu By-Pass!

Pančevački sastav By-Pass nastupio je premijerno sa novim pevačem u petak 15. maja u klubu Fest u Zemunu.

Pročitajte ceo tekst na RockSvirke.com

Audicija za mesto glavnog vokala u bendu By-Pass!

906782_10151531658935091_1810900120_o

Pančevački sastav By-Pass organizuje audiciju za mesto glavnog vokala u bendu! Ovaj sastav, čiji je povratnički album Pustinjom objavljen u septembru prošle godine pokupio sjajne kritike u zemlji i u regionu, našao se u vrhu skoro svih muzičkih top lista za album godine, nedavno je sporazumno prekinuo saradnju sa dosadašnjim pevačem Ivanom Ristanovićem i traži novog harizmatičnog člana sa kojim će uspešno nastaviti dalje zacrtanim putem. Detaljnije

Zvanična promocija albuma

logo (2)

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da u petak 17. oktobra sa početkom od 17h prisustvujete zvaničnoj promociji novog BY-PASS albuma “Pustinjom”. Promocija će se održati u Multimedia Music Record Store-u u knjižari Vulkan (Tržni centar Ušće, II sprat).

U prijatnoj i opuštenoj atmosferi predstavićemo naš novi album, uz potpisivanje diskova i druženje sa medijima i fanovima. Pored razgovora sa članovima benda od strane voditelja programa (svi zainteresovani će takođe moći da postavljaju pitanja), BY-PASS će specijalno za ovu priliku po prvi put izvesti i mini akustični koncert.

Uz sve to, naša izdavačka kuća Multimedia Music će izaći svim zainteresovanim fanovima u susret i omogućiće, samo za taj dan u prodavnici Vulkan, specijalnu, znatno nižu cenu diska našeg novog albuma.

BY-PASS na Radiju Beograd 1

525px-RTS_logo.svgDanas od 18h Danijel Gajan i Vladimir Zdravković gostuju na Radio Beogradu 1 u emisiji “Pop karusel” kod Katarine Epštajn.

Link za prenos uživo:
http://www.radiobeograd.rs/download/mp3s/radiobeograd1.asx