Wolfram / BY-PASS / Stiff Buscemi live in Gerila!

Wolfram + Lazar + Dojo ekipa grade studio na Petrovaradinu i potrebna su im sredstva kako bi završili studio. Karta će biti 300 dinara a sve karte idu u fond za studio.

Nastupaju:

SUBOTA 23.decembar u 21h
Gerila Bar

Karte po ceni od 300 dinara će uskoro biti puštene u prodaju u Gerili.
Vidimo se!

BY-PASS u Betonjeri

Lukara Dulović nas predstavlja u 20. epizodi emisije Betonjera uz Smallman i Wolfram – bacite pogled 😉

Ledena (Firstborn)

Svi znamo kako zvuči Ledena, poslednji singl sa albuma Pustinjom. Jedna je od najranije nastalih pesama za to izdanje i imala je dug razvojni put do finalnog aranžmana koji se našao na albumu, sa nekoliko verzija koje su se međusobno drastično razlikovale.

Predstavljamo vam prvobitnu verziju ove pesme.

Novi singl

Obeležavajući godinu dana od objavljivanja dugo očekivanog i kritički priznatog albuma “Pustinjom” za izdavačku kuću Multimedia Music, pančevački sastav By-Pass je objavio novi, peti po redu singl sa pomenutog izdanja, za numeru “Ledena”. Singl prati i video spot u režiji Nemanje Đorđevića, koji se bavio i kamerom i fotografijom, za stedikem je bio zadužen Milan Kolarski a za montažu i kolor korekciju Mina Petrović. Snimano je tokom maja i juna na lokacijama u Pančevu i Beogradu a u spotu se pojavljuje glumica Mina Nikolić, kao i novi frontmen By-Pass-a Ivan Kostić. Bend se zahvaljuje Mladenu Kašleru i Domu omladine Pančevo na pomoći oko realizacije projekta.

Nova energija u bendu By-Pass!

Pančevački sastav By-Pass nastupio je premijerno sa novim pevačem u petak 15. maja u klubu Fest u Zemunu.

Pročitajte ceo tekst na RockSvirke.com