BY-PASS u CK13

Posle duže pauze vraćamo se u CK13 pred novosadsku publiku. Odbrojavamo dane!

Slušajte BY-PASS na Spotify-u

Od utorka 14. jula muzički i podkast striming servis Spotify je zvanično dostupan i u Srbiji. Eto prilike da nas i na toj platformi zavrtite i uživate uz naš (za sada) poslednje objavljen album, Pustinjom.

Na okupu

Ponovo na okupu, punom parom radimo na novim pesmama. Ideje koje su do sada postojale samo kao demo beleške u našim računarima konačno su dobile priliku da budu odsvirane uživo. Pred nama je još dosta posla oko izbora konačnih aranžmana i brušenja mnogih detalja, ali prilično smo zadovoljni dosadašnjim napretkom.

Stoner Serbia plejlista

Proteklo je godinu dana od kako su Stoner Serbia izbacili prvu plejlistu domaćih bendova tvrđeg zvuka u cilju promocije domaće scene. Čast nam je što smo se našli u tako dobrom društvu – preslušajte, ako već niste!

Koncerata za sada nema, radimo na novim idejama

Verovatno se pitate čime se bavimo u poslednje vreme i zašto od nas nema ni traga ni glasa. Istina je da nas je, kao i sve ostale, situacija sa korona virusom izbacila iz koloseka i pomrsila nam planove, pre svega kada su nastupi u pitanju. 

Nažalost, trenutno se ne može sagledati kada će biti bezbedno da se vratimo koncertnim aktivnostima, tako da smo fokus usmerili ka radu na novom materijalu. Zasukali smo rukave, zagnjurili duboko u riznicu punu ranije zabeleženih ideja i bacili se na posao pripremanja novih pesama.

Situacija u kojoj se nalazimo diktira da se planovi mogu praviti ne dalje od par dana unapred, tako da što se nas tiče radujemo se sledećoj nedelji i prvoj probi posle uvođenja vanrednog stanja.

Čuvajte se, perite i dalje ruke redovno, pa se vidimo čim okolnosti to dozvole 😉